23. ožujka 2018.
NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Rok prijave je 10 dana od dana objave Natječaja na mrežnim stranicama. Natječaj je objavljen 20. ožujka 2018. dakle posljednji dan za prijavu je 30. ožujka. Iznos mjesečne stipendije je 500,00 kuna.

Ukupno će biti dodijeljeno devetnaest stipendija, u jednoj od dvije kategorije. Prva kategorija uključuje studente koji su po prvi put upisali prvu godinu studija na prvoj razini studija, odnosno prvu godinu preddiplomskog studija. U prvoj kategoriji biti će dodijeljene dvije stipendije. Druga kategorija za dobivanje stipendije uključuje studente viših godina studija na prvoj i drugoj razini studija te studente koji prvi put upisuju prvu godinu druge razine studija odnosno diplomski studij.

Podjela druge kategorije stipendija provesti će se na način da se 16 stipendija rasporedi među sastavnicama Sveučilištima: četiri stipendije za studente Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, jedna stipendija za studenta s Muzičke akademije u Puli, dvije stipendije za Filozofski fakultet, dvije stipendije za Fakultete za odgojne i obrazovne znanosti, tri stipendije za  Fakultet za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije, tri stipendije za Odjel za informacijsko-komunikacijske tehnologije, dvije stipendije za Odjel za prirodne i zdravstvene studije te jedna stipendija za Odjel za tehničke studije.

Pravo na stipendiju imaju redoviti studenti koji su na Sveučilištu upisani na preddiplomski sveučilišni  studiji, diplomski  sveučilišni  studiji, integrirani  preddiplomski  i  diplomski  sveučilišni  studij  i preddiplomski stručni studij.

Ispisane i ovjerene prijave s propisanom dokumentacijom dostavljaju se isključivo poštom, s naznakom za „Natječaj za stipendije izvrsnim studentima“, na adresu: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli Zagrebačka 30, 52100 Pula.

Natječaj i odgovarajući Obrazac moguće je preuzeti sa sljedeće poveznice: Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli za akademsku godinu 2017./2018.