25. listopada 2024.
NOVOSTI

6. Reli po galerijama

6. Reli po galerijama

Nakon zagrebačkog izdanja, koje je posjetilo više od 1000 posjetitelja tijekom proteklog vikenda, 6. Reli po galerijama dolazi u Pulu, a održat će se u subotu, 26. listopada 2024., s početkom u 17h.

Reli po galerijama živahni je umjetnički događaj koji se održava u dva hrvatska grada – Zagreb i Pula – i obuhvaća 29 galerija. Sudionici se kreću između galerija, doživljavajući raznolike izložbe, čime oživljavaju umjetničku scenu na dinamičan i zanimljiv način. Pulsko izdanje donosi bogat kulturni i zabavni program kroz čak 14 galerija, a sve započinje u HuiU galeriji gdje posjetitelji mogu preuzeti mape i uživati u izložbi "Moranje je stil života" umjetnice Eni Blašković. Osim tiskanih mapa, sudionici će moći koristiti i novu interaktivnu web aplikaciju za lakše snalaženje. Reli se zaključuje u prostoru Monte Paradisa i dvorištu DC Rojca s izložbom Raoula Marinija "Zašto pijetao urliče mjesecu?" i kreativnom radionicom izrade diploma tehnikom plošnog tiska gdje će posjetitelji svoje diplome na kraju obilaska moći izraditi sami.

Nakon obilaska svih galerija i podjele diploma organiziran je i službeni after party u klubu Monte Paradiso, događaj koji spaja glazbu, street food i urbanu kulturu uz prvi pulski vinil market, Sosalicious Food truck i glazbeni program koji uključuje nastupe lokalnih DJ-eva: Sunny Sun-a, Kool S-a i 207.

Pridružite se Reliju po galerijama i istražite lokalnu umjetnost kroz zabavnu, interaktivnu igru! Skenirajte QR kod u svakoj galeriji kako biste skupljali bodove: posjetite 8 galerija za broncu, 11 za srebro i 14 za zlato. Uronite u svijet umjetnosti i ciljajte na zlato u ovom uzbudljivom gradskom događaju!

Više informacija možete pronaći na: https://www.galleryrally.net/

Web aplikacija: https://app.galleryrally.net/login

 

 

 

Slike: https://www.galleryrally.net

Galerija fotografija